Ploegpresentatie, 27 september 2014

29-09-2014

Ploegpresentatie, te Nieuw-Vennep 27 september 2012, door Thijs van Meurs

Zaterdag 27 september kwamen rijders,  ouders en bestuur bijeen voor de presentatie van de marathonploeg van Marino voor seizoen 2014/2015. Deze presentatie vond plaats in Nieuw-Vennep. Nadat iedereen kennis gemaakt had met elkaar en iedereen voorzien was van koffie met koek was het tijd om het komende seizoen door te spreken. Kalender, vervoer, Weissensee; alle belangrijke zaken kwamen voorbij zodat de rijders en ouders nu goed op de hoogte zijn van wat komen gaat.

Toen was het tijd om te kijken of de kleding, die nog maar net binnen was gekomen, allemaal goed past en of er nog dingen aangepast moeten worden. Dit laatste is gelukkig niet geval, de ploegkleding zit als gegoten en ziet er allemaal prima uit. ProSalton, bedankt hiervoor. Daarnaast heeft Maarten de eer om komend seizoen rond te gaan rijden met beennummer 01 op zijn pak.

Nu de voltallige ploeg aanwezig was en de kleding compleet konden er meteen foto’s gemaakt worden voor op de site. Het was een mooie nazomermiddag dus de omstandigheden waren hier uiterst geschikt voor.

Als afsluiting was er een heerlijke lunch verzorgd door bakkerij van Leeuwen uit Burgenveen/Rijsenhout. Het was een geslaagde dag waarop een hoop duidelijk is geworden voor iedereen. Maarten, Mitchel en ik laten alle opgedane informatie even bezinken en gaan de komende dagen vol enthousiasme het ijs weer op.

Marjo en Henk bedankt!

 

terug naar het overzicht