Ploegpresentatie september 2012 te Kudelstaart

30-09-2012

Ploegpresentatie, marathonteam BTB Riedas, 29 september 2012 te Kudelstaart, door Marjo


vlnr. Sjors, Philip, Frank, Michiel en Tobias

Nadat aan het einde van het seizoen 3 van de 5 rijders naar andere ploegen zijn gegaan, moesten we op zoek naar nieuwe rijders. Dit is ons goed gelukt.

Dit jaar konden we gebruik maken van de kantine van de schaats-en skeelerclub van Kudelstaart. Ondanks de minder goede weersvoorspellingen konden we toch nog genieten van redelijk zonnig weer, maar wel met behoorlijk veel wind.

Op zaterdag 29 sept. jl. was dan de ploegpresentatie van het marathonteam BTB Ridas bestaande uit Michel Maerten, Tobias van Pel ( C-rijder) en de nieuwkomers Sjors Spaargaren, Frank Bisschop en Philip Steenkamp. Om 11.00 uur werden de rijders, sponsoren, bestuur van Stichting Marino en familieleden welkom geheten met een kopje koffie/thee en een gebakje. Er werd op een ontspannen wijze kennis met elkaar gemaakt.

Helaas konden een paar sponsoren vanwege drukke werkzaamheden niet aanwezig zijn. Hopelijk vinden zij tijdens het seizoen wel tijd om naar een paar wedstrijden te komen kijken.

Het bestuur en de rijders zijn blij dat ze de Stichting Marino trouw zijn gebleven.

Rond 11.30u stelde Dirk Maarssen, de voorzitter van de Stichting Marino, de rijders Michiel, Sjors, Frank, Philip en Tobias door middel van een klein interview voor, waarin ze vertelden wat hun doel voor het aankomend seizoen is. Tobias rijdt bij de C1 rijders en alle wedstrijden van de 6-banen toernooi. Michiel, Sjors, Frank en 1e jaars Philip rijden bij de 1e divisie.

Na het wat officiëlere gedeelte, gingen een paar fanatiekelingen skeeleren en anderen kozen voor het spel jeu de Boules.

Toch leuk, jeu de boules.

Hierna was er een lunch, die verzorgd was door de moeder van Tobias. Al met al een geslaagde bijeenkomst voordat het schaatsseizoen begint! De eerste wedstrijd is op 13 oktober op de Jaap Eden baan in Amsterdam.

 

Namens het bestuur wil ik iedereen bedanken voor hun bijdrage, in het bijzonder de ouders van Sjors, die er voor gezorgd hebben dat we de kantine van de skeelerclub konden gebruiken.

 

 

terug naar het overzicht