Verslag afsluiting marathonseizoen 2014-2015, 24 mrt. 2015

24-03-2015

Verslag seizoen afsluiting Marathonseizoen, 2014-2015, 23 maart 2015, door Maarten

Het marathonseizoen zit er alweer een tijdje op, reden voor ons om dit gezamenlijk af te sluiten op zondag 22 maart. De bijeenkomst stond niet alleen in het teken van het afgelopen seizoen, ook werd er vooruit geblikt naar het volgende seizoen.

Roy van Es, tiende in het eindklassement van het Zesbanen Toernooi was aanwezig bij de bijeenkomst en zal volgend seizoen zijn opwachting maken in de b-divisie voor Marino. Mitchell zal volgend seizoen nog steeds deel uit maken van de ploeg, voor Maarten is het afwachten of zijn dispensatieaanvraag wordt goed gekeurd. Thijs weet nog niet zeker wat hij volgend seizoen doet. Hij zal het druk krijgen met afstuderen, en heeft momenteel nog last van blessures.

vlnr. Mitchel, Zijp, Roy van Es, Maarten van der Salm en Thijs van Meurs.

De afsluiting was vooral erg gezellig met bij aankomst koffie en gebak en even later een paar verse bolletjes. Dit alles was verzorgd door Bakker van Leeuwen uit Burgerveen. Het mooie weer zorgde ervoor dat we buiten konden eten en een paar foto’s voor de website konden maken. Het was al met al een geslaagde meeting, en voor mij kan het nieuwe schaatsseizoen niet snel genoeg komen.

 

terug naar het overzicht