SPONSOREN

 

 
       
 

Kent u de kracht van de motivatie? Weet u waartoe mensen in staat zijn als zij zich voor de volle 100% geven? En hoe het neerzetten van een prestatie smaakt naar meer?
Goesting giet elke teambuilding in de vorm die past bij de mensen en aansluit op het thema van uw programma. Wat vast staat is de motivatie die wij losmaken bij de deelnemers. Motivatie die nodig is voor het openen van ogen, veranderingen in gang te zetten en teamprestaties te verbeteren. Met als doel het bedrijfs- en individuele resultaat te vergroten.

Wij werken vanuit de gedachte:
"als je iets met passie doet, bereik je meer"


Goesting beweegt mensen

 

 

 

 

Prosalton Sportswear

Na een aantal jaren klant te zijn geweest bij diverse grote leveranciers werd het tijd om het heft zelf eens in handen te nemen. Teleurgesteld door alweer een leverancier op het gebied van afspraken nakomen, kwaliteit leveren en service bieden, werd het plan geboren om zelf een bedrijf te starten.

Wij zijn dan ook gespecialiseerd in het maken van Custom- en Tailormade sportkleding . Niet alleen voor het fietsen maar ook voor hardlopen, triatlon, schaatsen, tennis, tafeltennis, voetbal en het aantal sporten wordt nog steeds uitgebreid. We hebben inmiddels een behoorlijke positie verworven en onze referentielijst wordt gestaag groter. De naam ProSalton zie en hoor je steeds vaker voorbijkomen en dat is wat ons betreft geen toeval.

Nieuwschierig geworden? Neem dan een kijkje op onze website: www.prosalton.nl

 

Action Care is dé specialist op het gebied van voedingsadvies en analyses
ter ondersteuning van sportprestaties.

Aan de hand van een gedegen en uitgebreide analyse wordt in samenspraak met de sporter een persoonlijk voedingsadvies opgesteld.

Door de samenwerking met de Rabobank Wielerploeg heeft Action Care ook een eigen maagvriendelijke en niet zure sportvoeding ontwikkeld. De adviezen en sportvoeding van Action Care vormen de basis voor het leveren van prestaties en garanderen een voorspoedig herstel na afloop.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen.

WWW.ACTIONCARE.NL

 

 

 

SCHAATSVRIENDEN VAN MARINO ZIJN:
Jan van der Hoorn Schaatssport

Jan van der Hoorn Schaatssport, is al vele jaren gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van schaatsen, skates en skeelers.
Ook kunt u er terecht voor een uitgebreid assortiment kleding en accessoires.Autobedrijf de Wildt

Autobedrijf de Wildt, Vetos-dealerWil de Wildt richtte in 1948 zijn bedrijf op in een schuur naast de boerderij. De hoofdactiviteit in die jaren was het repareren van landbouwtractoren en gebruikte automobielen.


In 1973 werden wij Toyota agent waardoor onze specialisatie in dit merk is ontstaan. Om dit specialisme verder uit te bouwen zijn wij in 2002 aangesloten bij de VETOS (Vereniging van Toyota specialisten).

Kleinschalige bedrijven met maar één doel: dicht bij de klant staan, met zijn wensen rekening houden en die wensen op zo een soepel mogelijke manier oplossen.

U kunt bij ons terecht voor:

 • reparatie en verkoop van alle merken
 • ruime occasions voorraad
 • specialisatie in Japanse automerken
 • schadeherstel met gratis vervangend vervoer
 • auto-, bestelauto- en verhuiswagenverhuur
 • APK keuringen
 • onderhoud van uw autoairco (stekerkenning)
 • aanschaf van audio systemen, navigatie systemen, etc.
 • Koeriersdiensten
 •    

  Dirk Maarssen Orchideën

  Dirk Maarssen Orchideeën is de 4e generatie uit een tuinders familie die rond 1900 begonnen is met het kweken van zomerbloemen op een eiland in Aalsmeer. Rond 1930 werden de eerste kassen gebouwd, waar eerst rozen en later anjers en seringen werden geteeld. In de jaren 50 werden de eerste orchideeën aangekocht, eerst cymbidium en later ook lipripedium. Dat was het begin van de cymbidium teelt die we vandaag de dag nog voeren.

  In de jaren 60 is een laboratorium opgestart en zijn er veel kruisingen gemaakt, waaruit vele goede soorten zijn voortgekomen, zo werd Maarssen een begrip bij vele orchideeën tuinders.

   


   

  Mijnten DE schaats- en skeelersport specialist van Midden Nederland.
  Het adres voor schaatsen, skeelers, skates en alles wat hierbij hoort. Maar wij hebben ook een zeer uitgebreide collectie; schaats/fietshelmen, sportvoeding, wandel/running schoenen, kleding, brillen, fietsaccessoires etc. etc.
  Kijk op Mijnten.nl of kom een keer kijken in onze winkel in Achterveld.